Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Nikola Jokić proglašen je za najboljeg centra u NBA ligi u istraživanju u kome su učestvovali generalni menadžeri NBA timova.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski reprezentativac dobio je 50 odsto glasova u konkurenciji centara, a iza njega našli su se Entoni Dejvis iz Los Anđeles Lejkersa i Janis Adetokumbo iz Milvokija.

Jokić je dobio i 25 odsto glasova u izboru za najboljeg asistenta lige, a ispred njega nalazi se samo Lebron Džejms koji je dobio 46 odsto glasova.

Nekadašnji košarkaš Mege nalazi se i među tri najbolja strana košarkaša u ligi, a uz njega tu su Luka Dončić i Janis Adetokumbo.

Generlani menadžeri najveće šanse za osvajanje titule u predstojećoj sezoni daju braniocima titule Los Anđeles Lejkersima, dok njihovi gradski rivali Klipersi zauzimaju drugo mesto na listi favorita.

Kada je u pitanju borba za titulu najkorisnijeg igrača lige, najviše šanse imaju Janis Adetokumbo i Luka Dončić, dok Entoni Dejvis i Lebron Džejms dele treće mesto.

Trener Majamija Erik Spoelstra predvodi listu najboljih trenera, a iza njega su Nik Nurs iz Toronta i Greg Popović iz San Antonija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare