Foto: Tanjug/Carmen Mandato/Pool Photo via AP

Burna je bila prethodna noć za Hjuston, centralna tema je i dalje Džejms Harden, koji je ubacio 20 poena uz sedam skokova i devet asistencija protiv Sparsa.

Pobedio je Hjuston Sparse uz veliki doprinos Hardena, koji je ozbiljno kuburio sa kilažom po dolasku u tim.

PROČITAJTE JOŠ

To se videlo i na ovom meču, na om je Vud bio prvi strelac sa 27 poena, Gordon ga je ispratio sa 23.

Harden je proveo 27 minuta na parketu, imao je 8/14 iz igre, usput, potvrdio je da ni problemi sa kilogramima ne predstavljaju veliki problem kada je njegova klasa u pitanju.

Ipak, u klubu je situacija neprijatna jer je tražio trejd i sada se radi na tome, pa su NBA insajderi prethodnu noć proveli tvitujući o opcijama „Brade“.

Prvo je najavljeno da bi Siksersi mogli da uključe Bena Simonsa u trejd, ali je munjevito na to odgovorio Deril Mori, predsednik košarkaških operacija u Siksersima.

„Ne trejdujemo Simonsa, on je važan deo naše budućnosti“, kratko i jasno je poručio, a kao druga opcija spominje se Bruklin.

Više klubova je ESPN-u potvrdilo da bi bilo zainteresovano za Hardena, ali samo u slučaju da dobiju garanciju novog potpisa ugovora, kada postane slobodan agent za dve godine.

Klubu se žuri da reši to pitanje, jer se i Harden pojavio u Hjustonu tek 8. decembra, dva dana posle zakazanog termina za okupljanje. Propustio je dve utakmice i priznao da je nespreman i da mu je potrebna kondiciona priprema, zbog čega je čak izazivao i podsmeh na prvoj utakmici na kojoj se pojavio.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar