Nenad Krstić, Miloš Teodosić
Nenad Krstić, Miloš Teodosić; Foto: Pedja Milosavljevic

Evroliga je odlučila da na poseban način obradi fenomen koji je u košarci prvi put viđen prošle godine, a u razgovoru su otkrivene i mnogi nepoznati detalji.

Evroliga je odlučila da snimi dokumentarac pod nazivom „Srbija, zemlja MVP“, a najbolji mogući povod dali su im naši asovi.

PROČITAJTE JOŠ

Prošle sezone je Miloš Teodosić postao MVP Evrokupa (ove sezone je MVP finala), Nikola Jokić je bio MVP NBA lige (ove godine dobio drugo vezano priznanje), a Vasilije Micić je bio MVP Evrolige (najbolji poenter ovog takmičenja ove sezone).

Nenad Krstić, proslavljeni srpski košarkaš i bivši kapiten reprezentacije, otkrio je da godinu dana nije pričao sa kumom Teodosićem, iako su čak bili i cimeri.

„Posvađali smo se na pripremama reprezentacije i godinu dana nismo pričali. Možete da zamislite kako je bilo kada ste godinu dana cimer sa nekim, a ne razgovarate. Igrali smo u finalu i mislim da je to bilo najbolji trenutak za nas da igramo zajedno. Uvek mi je dodavao loptu, posle toga smo naravno nastavili da razgovaramo, ali mi je dodavao i kada nismo pričali“, ispričao je Krstić.

Detaljnije o svemu što se dešavalo možete pročitati u velikom intervjuu Krstića za Nova.rs.

To je pogotovo čudno kada se zna da su zajedno igrali i u CSKA iz Moskve, ali i u reprezentaciji.

„Igrao sam sa Milošem od 2011. do 2013 u CSKA, ali i od 2008. do 2014. u reprezentaciji i znam ga veoma dobro. Prošli smo kroz mnogo dobrih i loših stvari. Mi smo kumovi i veoma, veoma smo bliski. Igrao sam sa njim na poziciji ‘pet’, dobio sam mnogo lakih koševa. Ne morate da budete mnogo dobri igrači da biste uz njega pogađali. On čini stvari mnogo lakšim na terenu, a ostale igrače čini boljim. To je veoma važno za velike igrače“, poručio je Krstić.

Krstić je karijeru završio 2016. u 33. godini zbog nekoliko teških povreda.

BONUS VIDEO Miloš Teodosić sa ćerkicom, dobio MVP nagradu i spojio tri prsta

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare