Foto: Starsport

Vasilis Spanulis, trener Peristerija, zadržao je optimističan duh nakon poraza njegovog tima u meču za treće mesto od Mursije, 87:84 u meču za treće mesto FIBA lige šampiona na Fajnal-foru koji je odigran u Beogradu.

„Ima mnogo pozitivnih stvari. Nekad je izgubiti mnogo bitnije nego pobediti. Naučiti nešto i vratiti se jači. Vratili smo se sa 16 poena minusa. Ne mogu da kritikujem igrače, uradili su mnogo ove sezone. Velika motivacija, bili su gladni. Obe utakmice su obe ekipe mogle da pobede. Ponosan sam na tim i igrače, to sam im rekao u svlačionici“, rekao je Spanulis.

PROČITAJTE JOŠ...

Otkrio je i koju je lekciju on naučio.

„Svaki posed je bitan. Imali smo mnogo dobrih, ali i loših momenata. Borili smo se, imali dobrih pikova… Ali, bili smo i mekani, imali manjak dobre komunikacije… Veoma bitno je da razumemo da je svaki posed bitan, dve utakmice gubimo posed zbog skoka. Kad budemo imali više iskustva bićemo spremniji“, objasnio je Spanulis.

Peristeri je zaista imao najglasniju podršku u Areni.

„Veliko hvala navijačima, neverovatno je za Peristeri da živi ove momente. Mnogi su putovali da vide svoj tim, ovo ćemo pamtiti zauvek. Mi želimo da budu sa nama, oni su veliki deo našeg uspeha“, zaključio je Spanulis.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar