Foto: Printscreen Glomex

Srpski košarkaš Nemanja Nedović ljut je zbog nove povrede, za koju krivi nespretan potez protivnika.

PROČITAJTE JOŠ:

Nije bek Panatinaikosa imao mnogo razloga za slavlje, uprkos pobedi svog tima 102:83 nad Lavriom, jer se opet povredio.

Igrala se četvrta četvrtina kada je Nedović nezgodno doskočio na stopalo Aleksandrosa Nikolaidisa i završio je utakmicu pre vremena.

Ubrzo se oglasio na društvenim mrežama, nakon što je pogledao ponovljeni snimak cele situacije.

„Upravo sam pogledao video. Ako kasniš i dolaziš šuteru sa strane, onda nemaš šta da tražiš tu i da mu ulaziš ‘u telo’, odj**i odatle i jer već kasniš i ne možeš da uradiš ništa“, napisao je Nedović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uncle Screw (@uncle.screw)

On je u trenutku povrede imao 15 poena i sedam asistencija, a trener Panatinaikosa Dimitris Priftis rekao je da će tek posle pregleda znati koliko je povreda teška.

„Ne zanima me ko je odbrambeni igrač niti koliko godina ima, to se ne radi. Da, može da se desi, ali može i da se ne desi, treba da se ne desi. Kraj priče“, dodao je Nedović i nije se tu zaustavio.

Hteo je da razjasni da ne tvrdi kako ga je Nikolaidis, igrač na pozajmici iz Olimpijakosa, namerno povredio zbog rivalstva sa Panatinaikosom.

„Prvo, nisam imao pojma da je klinac igrač Olimpijakosa. Upravo sam saznao. Drugo, ako mislite da je ovo sve zbog odnosa Panatinaikosa i Olimpijakosa, onda vam je koeficijent inteligencije u minusu i nema svrhe za raspravom. Treće, ne optužujem nikoga, zato sam i rekao da me nije briga ko je defanzivac, naravno da nije to uradio namerno“, kaže Nedović.

BONUS VIDEO: Željko Obradović o promeni kapitena i ponašanju košarkaša Partizana

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar