Foto: EPA-EFE/PETER DASILVA

Amerikanac neće biti suspendovan.

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin, bio je u centru pažnje košarkaške javnosti, kada je na treningu posle kraće verbalne razmene prišao Džordanu Pulu. Prvo mu se uneo u lice, a kad ga je Pul odgurnuo, nasrnuo je na saigrača.

PROČITAJTE JOŠ

Udario je Pula pesnicom iz sve snage i oborio ga na parket pre nego što su prišli ostali saigrači da smire situaciju.

U danima nakon incidenta, „TMZ“ je došao do video snimka čitave situacije i dok Voriorsi tragaju za onim ko je snimak pustio u javnost, Grin je primoran da se „posipa pepelom“.

Odluka rukovodstva kluba i trenera Stiva Kera je ta da Grin neće biti suspendovan i u četvrtak će se vratiti na treninge aktuelnih šampiona.

Očekuje se da već u petak zaigra u predsezonskom meču protiv Denver Nagetsa.

„Ovo je bila najveća kriza od kada stigao u Golden Stejt, imali smo ozbiljan problem. Nijedna organizacija nije savršena, tako ni naša. Međutim, moramo da nastavimo dalje zajedno, zarad dobrobiti cele ekipe. Odlučili smo da nema kazni. Ubeđen sam da se ovo više nikada neće ponoviti“, rekao je Stiv Ker.

Pre nego što je doneta konačna odluka održano je nekoliko sastanaka, između ostalog Grin i Pul su razgovarali jedan sa drugim uz posredovanje prve zvezde tima Stefa Karija.

BONUS VIDEO Prvi poeni Partizana u Evroligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar