Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

NBA liga je otvorila istragu povodom slučaja u koji je, posredno, umešan i Bogdan Bogdanović.

Podsetimo, ekipe Sakramenta i Milvokija su dogovorile trejd po kom bi srpski reprezentativac otišao u Bakse, a to nisu smele da urade, s obzirom na to da Bogdanović po početku prelaznog roka postaje ograničeno slobodan agent.

PROČITAJTE JOŠ

To znači da Sakramento ima opciju da izjednači ponude koje budu stizale srpskom igraču od drugih timova.

Njujork tajms piše da se sve dogodilo četiri dana pre početka prelaznog roka, te da je to bio osnov za pokretanje istrage.

„Atletik je objavio da je dogovor u problemu jer Bogdanović nije pristao na uslove iz ponuđenog ugovora od Sakramenta, posle čega bi bio prosleđen u Milvoki. ESPN je kasnije objavio da će Bogdan ući u proces prema kom će postati ograničeno slobodan agent“, navodi se.

Jedan od igrača koji je trebalo da bude uključen u posao je Ersan Iljasova, ali su njega Baksi otpustili u četvrtak, što znači da je dogovor Sakramenta i Milvokija definitivno otpao.

„Zasad nije jasno kako se sve to čini Janisu Adetokumbu, dvostrukom MVP igraču lige i prvoj zvezdi Baksa. Proteklih dana je postojao optimizam posle dolaska Džrua Holideja i dogovora oko Bogdanovića, s obzirom na to da je Janis tražio od uprave da se poboljša tim“, ističe se.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar