Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Čarls Barkli, jedna od najvećih zvezda košarke i nekadašnji nosilac igre Filadelfije, Finiksa i Hjustona, smatra da neće doći do završetka sezone u NBA.

Kao što je poznato, čelnici NBA su odlučili da preostalih osam kola odigraju na Diznijevom imanju u Orlandu, na Floridi, sve sa početkom 30. jula.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, kako se pandemija koronavirusa proširila i na taj deo SAD, niko nije optimista, pa ni Barkli koji je u podkastu Ernija Džonsa, rekao da ne veruje da će takmičenje biti privedeno kraju.

„Imajući u vidu situaciju da će igrači biti na jednom mestu tri meseca i da tu ne bude bilo zaraze, to mi je nezamislivo. Iskreno verujem da nema mogućnosti da se sezona NBA završi. Mnogi će izgubiti poslove i imaćemo dosta nevolja, ali gotovo je nemoguće da sve ide normalnim tokom“, kaže Barkli.

On je dodao i da nije bila pametna odluka da se sezona nastavi.

„Vidite da se situacija u zemlji komplikuje i da se infekcije umnožavaju. Broj inficiranih je veoma visok. Florida nije jedna od najteže pogođenih zona u SAD, ali tamo će biti na okupu 22 ekipe. To da je neko odlučio da se takmičenje nastavi mogu da smatram samo ludošću“, zaključio je Barkli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar