Lamar Odom
Foto: Screenshot Instagram sportscenter

Bivši košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lamar Odom odlučio je promeni sport i uđe u bokserske vode, doduše u meču sa Eronom Karterom, nekada veoma popularnim pevačem.

PROČITAJTE JOŠ

Kontroverzni igrač vodio je izuzetno turbulentni život van parketa, dok je na terenu sa Lejkersima (u kojima je proveo veći deo karijere) stigao do dve NBA titule.

Ipak, nije odoleo prilici da zaradi novac, pa je odlučio da uđe u ring sa Karterom. Pobedio je Odom tehničkim nokautom u drugoj rundi, a mnogi su ismejali ovaj susret.

Snimak samo govori da je u prvom planu bila zarada, a ne sama plemenita veština. Mnogi ljubitelji boksa ostali su zgroženi.

Karter je samo u prvoj rundi uspeo da zada nekoliko udaraca Odomu, a nakon toga je bivši košarkaš preuzeo inicijativu.

Odom je od 2009. do 2016. godine bio u braku sa Kloi Kardašijan, ali ga je raskalašni način života koštao i ove veze.

Jednom prilikom je Odom objasnio da veruje da je oko 100 miliona dolara potrošio na drogu, a objasnio je i da ga doktori nazivaju „hodajućim čudom“.

„Kokain sam koristio svaki dan. Više ili manje svake sekunde kada sam bio slobodan nekada sam dobijao koks. Nisam mogao to da kontrolišem. Nisam želeo da to kontrolišem. Droga mi je verovatno pomogla da ranije završim karijeru, jer mi je ubila želju da treniram i želju da budem fit. Zavisnik sam, bio sam sa više od 2.000 žena. Vodio sam ljubav sa šest žena u proseku nedeljno i uvek bez zaštite, tako da sam morao da plaćam više abortusa tokom svog života“, šokirao je jednom prilikom Odom.

Nakon prekomernog orgijanja u jednom bordelu u Nevadi i konzumiranja nedozvoljenih supstanci tri dana zaredom pronađen je bez svesti. Tada su se pojavile informacije da je na drogu i seksualne stimulanse samo u tri dana potrošio 75.000 evra.

„Dok sam bio u komi, pretrpeo sam 12 moždanih udara i šest  srčanih udara (očajnički poziv za pomoć 911). Vratio sam se sa Kloi Kardašijan da pokušam da se rehabilitujem i 2016. godine smo potpisali razvod“, rekao je između ostalog.

Veliki skandal majstor i čovek koji je bio na ivici smrti sada ismejava i boks.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar