Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Dramatične vesti stižu iz NBA lige, nakon što je novopečenom košarkašu Indijana Pejsersa Kerisu Levertu pronađena tumorska masa na bubregu.

PROČITAJTE JOŠ...

Levert je bio deo trejda u kom su učestvovali Bruklin, Hjuston, Klivlend i Indijana.

Kako bi trejd bio kompletiran, Lever je trebalo da prođe medicinske preglede, kada je, tokom snimanja, doktor uočio masu na njegovom bubregu.

„Karis će biti van tima na neodređeno vreme nakon što je pregled otkrio malu masu na njegovom levom bubregu tokom pregleda pre finalizacije trejda sa Bruklinom, Hjustonom i Klivlendom. On će biti podvrgnut daljim testovima, i više detalja će biti saopšteno kada za tim bude potrebe“, stoji u saopštenju Pejsersa.

Saopštenjem se oglasio i sam Levert:

„U ime svoje porodice i moje ime, želim da zahvalim Indijana Pejsersima na podršci. Zahvalni smo im na temeljnosti tokom pregleda, i jedva čekam da se pridružim timu i budem deo ove organizacije što je pre moguće“, naveo je sjajni košarkaš.

Predsednik košarkaških operacija Indijane Kevin Pritčard opisao je Leverta kao „košarkaša čija igra govori sama za sebe“:

„On je pre svega jedan mlad čovek, čija igra priča dovoljno sama za sebe, i za kog znamo da će imati sjajnu karijeru. Podržaćemo Kerisa kroz ovaj period, i znamo da će nam se pridružiti čim bude u mogućnosti“, rekao je Pritčard.

Više detalja trebalo bi da bude poznato u narednim danima.

Podsećamo, Levert je u Indijanu stigao iz Bruklina u trejdu u okviru kog je Džejms Harden otišao u Netse.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar