Foto: Starsportphoto ©Starsportphoto ©

Nikola Mirotić i Miroslav Raduljica prokomentarisali su dešavanja u Crnoj Gori, gde se očekuje ustoličenje mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru.

PROČITAJTE JOŠ

Košarkaš Barselone, Podgoričanin Nikola Mirotić, svojevremeno je podržao litije u Crnoj Gori, u borbi protiv spornog zakona o veroispovesti.

Patrijarh srpski gospodin Porfirije doputovao je u subotu u Podgoricu, gde je održan veliki skup ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja, a Mirotić je objavio snimak sa tog događaja uz poruku „da svi jedno budu“.

Pozvao je na jedinstvo u Crnoj Gori, a trenutno vladaju nemiri na Cetinju.

Na Cetinju su u toku žestoki sukobi između policije i demonstranata koji se protive ustoličenju mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru. Demonstranti su u više navrata zasipali policiju kamenjem i Molotovljevim koktelima, na šta je policija odgovorila suzavcem. Policija je dala rok demonstrantima na barikadama da se raziđu, a dramatične događaje možete pratiti u blogu uživo.

Susret Porfirija i Joanikija pozdravio je Miroslav Raduljica, sa kojime jedan pratilac želeo da započne prepirku.

„Majstore, drži se lopte, ovi ne dolaze u miru, no bi stolovali narodu za koji kažu da ne postoji. Dovoljno godina imaš da se sećaš Bosne, Dubrovnika“, napisao je jedan pratilac Raduljici, dobio je odgovor: Sve najbolje brate, drži se ti broda i kontejnera.

Foto: instagram.com

BONUS VIDEO – Intervju Bogdana Bogdanovića za Nova.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar