Miško Ražnatović
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaški menadžer Miodrag "Miško" Ražnatović kaže da Tomas Ertel, plejmejker Barselone nije uradio ništa pogrešno da zasluži loš tretman Katalonaca.

A Blaugrana ga je tretirala kao otpadak iz ekipe, jer ga je ostavila na aerodromu u Istanbulu posle utakmice sa Anadolu Efesom.

PROČITAJTE JOŠ:

Ertel je bio prinuđen da se sam vraća u Španiju, mada su iz Barselone tvrdili da su mu pokrili troškove avionske karte i hotelskog smeštaja.

Čitav problem je nastao zbog navodnih pregovora Ertela sa najljućim rivalom Barselone – Real Madridom.

Ražnatović, koji je u Atini zbog humanitarne utakmice Mege i Olimpijakosa odigrane u ponedeljak uveče, prokomentarisao je ovu situaciju iz pozicije Francuzovog agenta.

„Bila je to jedna prilično luda situacija. Pregovaramo u ovom trenutku o tome šta će se desiti. Barselona ga ne želi u timu, ali, sa druge strane, ne daje mu punu slobodu da ode tačno gde on hoće. Ne mogu da pričam o više detalja jer je sve još uvek u toku. Nadam se da ću uskoro moći da izađem javno saopštenjem i objašnjenjem svega što se desilo“, rekao je Ražnatović za grčku televiziju.

On je nastavio da brani svog klijenta, koji je u Barselonu stigao pre tri godine, posle tri sezone provedene u Efesu.

„Mogu da kažem da je igrač 100 posto u pravu. Nije uradio ništa loše, niti sam to ja učinio. Pratili smo instrukcije Barselone sve vreme i stvarno sam iznenađen zbog svega što se desilo. Ne mogu da kažem ništa više od toga u ovom trenutku“, istakao je Ražnatović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar