Miloš Teodosić/Foto: STARSPORT

Srpski košarkaš Miloš Teodosić zvanično je predstavljen kao novi igrač Crvene zvezde. Vicešampion ABA lige je tu vest potvrdio i objavio na svom Tviter nalogu, a njegov bivši klub Virtus mu je odmah poslao emotivnu poruku.

Teo je u Virtusu proveo četiri godine, stigao je 2019. i sa Italijanima je proveo nekoliko burnih godina.

Stigao je tada iz Los Anđeles Klipersa i odmah je pokazao zašto je dobio šansu da zaigra u NBA ligi.

PROČITAJTE JOŠ

Ostavio je veliki trag u Bolonji i vicešampion Italije je znao to da prepozna, te mu je poslao zasluženu oproštajnu poruku.

„Mogli bi mnogo toga da kažemo, objavimo mnogo sjajnih trenutaka, koševa, asistencija, magija… ali ovaj snimak sve to savršeno sumira“, napisao je Virtus, dok je i Teodosić odgovorio istom merom.

„Svima u Virtusu želim da se zahvalim. Hvala vam na prilici i časti koju ste mi ukazali da nosim ovaj dres i da budem protagonista nekih sjajnih trenutaka. Za ove četiri posebne godine, veliko hvala predsedniku Masimu Zanetiju. Hvala što ste mi dali priliku da radim sa dva sjajna trenera, Aleksandrom Đorđevićem i Serđom Skariolom, ovo mi je mnogo značilo jer sam ponovo imao priliku da naučim nešto novo. Ove četiri godine pamtiću sa osmehom zahvaljujući navijačima Virtusa. Uvek ste bili tu, izvan rezultata, uvek navijali i pevali. Poslednje, ali veoma važno, hvala svim mojim saigračima. Siguran sam da ćemo se ponovo sresti u budućnosti i jedva čekam“, rekao je Teodosić.

Teo je u karijeri nastupao za FMP, Borac iz Čačka, Olimpijakos, CSKA i Los Anđeles Kliperse, a sa Zvezdom je potpisao jednogodišnji ugovor.

BONUS VIDEO Teško da ćete videti lošije slobodno bacanje od ovog 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar