Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Srpski plejmejker Miloš Teodosić skoro izvesno se oprašta od Virtusa iz Bolonje i opet se spominje njegov dolazak u Beograd.

Nije nepoznato da je Teodosić navijač crveno-belih i o dolasku na Mali Kalemegdan pisalo se i pre četiri godine pre nego što je došao u Virtus.

PROČITAJTE JOŠ:

I u međuvremenu je bilo navoda o tom prelasku, ali do sada 36-godišnji Teo nije se vraćao u Srbiju. Grčki i italijanski mediji, pozivajući se na svoje izvore, ovog puta navode da je taj prelazak daleko izvesniji nego ranije.

Govori se o ugovoru od godinu dana s opcijom produžetka, dok je „La Republika“ pre nekoliko dana javila da ni pregovori sa italijanskim klubom nisu potpuno propali.

Kočnica je budžet Virtusa, zbog kog „Korijere delo sport“ piše da klub iz Bolonje ne bi mogao da omogući Teodosiću dosadašnju platu.

O budžetu je pričao i Serđo Skariolo, koji je naveo da će svi biti drugačije.

„Cenim kada je klub transparentan u deljenju takvih informacija. Nećemo imati isti budžet kao poslednjih nekoliko godina i nećemo biti u mogućnosti da dovedemo igrače poput Teodosića ili Milutinova, ali daćemo sve od sebe da održimo klub na najvišem mogućem nivou“, rekao je Skariolo.

O dolasku u Zvezdu piše i „Totalbasket“ koji navodi da je „Teo veoma blizu Malog Kalemegdana“, što bi crveno-belima donelo veliko iskustvo i kreativnost iskusnog pleja.

BONUS VIDEO: „Grobari“ zviždali prilikom predstavljanja Teodosića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare