Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Dejan Milojević je na konferenciji za medije nakon pobede nad Crvenom zvezdom u 22. kolu ABA lige istakao da je zadovoljan partijom svojih igrača.

„Jako sam zadovoljan. Odbrana je presudila, zadržali smo Zvezdu na 63 poena. Nema prostora za slavlje, moramo da se resetujemo, jer nas već u utorak čeka važna utakmica“, rekao je Milojević, podsetivši na to da će njegov sastav za dva dana odigrati meč Evrokupa protiv Monaka.

PROČITAJTE JOŠ...

Potom je nastavio:

„Ponavljam se, ali meni je bitno da igrači daju sve od sebe, a za šta će nam to biti dovoljno pojma nemam. Nekad za ovakvu utakmicu, nekad za poraz, a bitno mi je da izgledamo kao tim. Ne tolerišem dve stvari, neigranje na maksimalnom nivou i sebičnost. To ne radimo, jer igramo energetski maksimalno i nesebični smo.“

Što se samog meča tiče, trener Podgoričana je istakao i da je ulogu u ovakvom nastupu Zvezde imao i umor:

„Bili smo odmorniji od Zvezde, koja je nedavno odigrala utakmicu i bila jako dobra u Atini. Imali smo više više vremena da se odmorimo, ali mi sada u sedam dana imamo jako teške utakmice. Nema kukanja, to ne može da se promeni. Fedor Žugić neće igrati protiv Monaka. Odluka kluba je da ide u Beograd da igra juniorsku Evroligu. Nadam se da će biti tu za polufinale“, zaključio je Milojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar