Foto: Srdjan StevanovicSrdjan Starsport

Predsednik košarkaškog kluba Partizan otkrio je kakvo je stanje sa koronavirusom među crno-belima, kao i šta se dešava sa Kodijem Milerom Mekintajerom.

PROČITAJTE JOŠ...

Mijailović je u izjavi za Sport Klubu otkrio da crno-beli rade na pronalasku načina za rastanak sa Amerikancem koji je trebalo da bude glavni košarkaš Partizana u ovoj sezoni:

„Odluka stručnog štaba i sportskog sektora je da Kodi bude van ekipe, on je sada igrač Partizana i trenira van ekipe. Traži se način oko izlaska iz ugovora. Sportski sektor i stručni štab imaju odrešene ruke da sklone koga žele iz ekipe, isto tako imaju podršku kluba da se pojačaju na pozicijama na kojima smatraju da treba“, rekao je Mijailović.

Foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Drugi problem sa kojim se crno-beli suočavaju jeste potencijalna eksplozija koronavirusa, zbog koje je odložen meč sa FMP Železnikom:

„Neposredno pred sinoćnu utakmicu dobili smo informaciju da nam je ekonom pozitivan na covid-19, specifičnost njegovog posla je da ima kontakt sa većinom igrača, nismo želeli ništa da prepustimo slučaju. Juče posle podne se nekoliko igrača žalilo na glavobolje kako nam je preneo klupski doktor. Sada se molimo da svi budu zdravi“, pojasnio je Mijailović.

Partizan je trenutno sedmi na tabeli ABA lige sa skorom 7-8, uz mininalne šanse da se domogne plej-ofa ABA lige, dok nakon dva kola u Top 16 fazi Evrokupa crno-beli imaju skor 1-1.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare