Foto: Djordje Kostic / STARSPORT

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević kaže da su povrede promenile fizionomiju njegovog tima i napomenuo da je Partizan zasluženo pobedio.

Crno-beli su bili bolji sa 83:75 u meču 22. kola ABA lige u subotu popodne, čime su prekinuli niz od sedam poraza.

PROČITAJTE JOŠ:

„Partizan je zasluženo pobedio. Mi smo dobro igrali do poslednjih pet minuta druge četvrtine. Brzi i ishitreni šutevi, vratili smo Partizan u igru i razigrali njihove šutere. U drugom poluvremenu nije dobro, kad razigrate ekipu kakva je Partizan, nezavisno od situacije na tabeli. Nama je svaka utakmica biti ili ne biti i onda vidite dve ekipe. Jednu koja je razigrana, a druga koja je u grču i bez ideja“, rekao je Pavićević posle meča.

On je podsetio da je Mornar, jedna od najboljih ekipa ABA lige, počela malo da posrće zbog izostanaka glavnih igrača.

„Posle povreda Pulena i Vajtheda se sve promenilo. Gradili smo oko njih nekoliko meseci i igrali izvanredno. Nova podela uloga ne ide sjajno i mučimo se protiv svih ekipa. Vajthed se vratio sa jednim treningom, ako bi se i Pulen vratio za neke značajne utakmice onda bi ta atmosfera i sve bilo drugačije. Borićemo se do kraja“, kaže Pavićević.

Na pitanje da li je Pulen nezamenjiv, trener Barana odgovara kontrapitanjem.

„Ja bih pitao kako bi Partizan izgledao bez Jaramaza i Pejdža, ili Budućnost bez Ivanovića i Kobsa, ili Zvezda bez Voldena i Lojda. Tako da, jednostavno smo tako napravili ekipu. Pulen je prva opcija u napadu i najveći hendikep je njegova povreda“, rekao je Pavićević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare