Foto: AP Photo/Nell Redmond

Vasilije Micić je u debiju za Šarlot zabeležio rekord karijere od 18 poena, devet asistencija, a uz to je dodao i jedan skok za 26 minuta na parketu.

Hornetsa su pobedili Memfis Grizlise sa 115:106, a upravo je Srbin pokazao da će do kraja sezone biti jedan od aduta trenera Stiva Kliforda.

Zadovoljan je bio svojom partijom nakon meča i uz osmeh je izneo svoje utiske.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne znam šta da kažem osim toga da sam srećan. Sve ste rekli, mada iskreno nisao očekivao da igram ovako mnogo. Znam šta je bilo u protekla dva dana, ali to mi je dalo samo novog elana. Kao igrač samo želite da igrate, to je uvek prioritet svakome. To sam pokušao da iskoristim. Nisam očekivao da ću imati ovako dobru partiju, ali na kraju smo pobedili. Mislim da su svi na terenu imali dobru energiju, osetio sam na kraju da je taj ‘vajb’ bio dobar, to i je pomoglo da se osećam komotno na terenu“, rekao je Micić.

Srpski plejmejker dodaje da se neće zadovoljiti samo epizodnom ulogom.

„U NBA nisam došao samo da budem član nekog tima, već da se dokažem na terenu. To će ostati moj cilj sve dok imam prilike da igram u NBA. Sve to jer sam imao prilke da igram u Evropi, sada učim iz ovog iskustva. Sva iskustva koja sam stekao u Oklahomi bila su mi stvarno korisna. Naravno da nije bilo lako upravljati minutima na terenu, ili na ulogu, ali bio sam svetsan čime sam okružen i to je bilo nešto najbolje u NBA. Pokušavam da ostanem spreman i u formi, tako ću i nastaviti. Ovde ili negde drugo, srećan sam što su ljudi ovog kluba shvatili da imam taj potencijal, pomogli su mi da toga dođem, a na meni je da pokažem da sam u stanju da igram na ovom nivou“, dodao je Micić.

BONUS VIDEO Tripl-dabl Nikole Jokića protiv Milvokija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar