Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović istakao je da njegova ekipa mora energijom da se suprotstavi iskustvu Splita u meču 11. kola ABA lige.

Mega u nedelju od 12 sati dočekuje Split u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

„Čeka nas zahtevna utakmica protiv tima koji bez obzira na rezultate u ABA ligi, pruža jako dobre partije u hrvatskom prvenstvu. Sigurno je da će ekipa Splita doći jako motivisana. ABA liga je ove godine veoma interesantna, većina ekipa na tabeli se nalazi u jednoj ili dve pobede razlike“, rekao je Jovanović za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Dodaje i kako je svaka utakmica važna i da jedna pobeda može da odvede u gornji deo tabele.

„Split ima nešto promenjenu ekipu u odnosu na prošlu sezonu, gde iskusni hrvatski igrači čine okosnicu tima, pre svega mislim na Žganeca i Ukića. Mi tom iskustvu moramo da se suprotstavimo energijom, mladošću i konstantnom igrom na oba kraja terena i da pokušamo da budemo bolji nego što smo bili protiv Mornara u Baru“, izjavio je trener Mege.

Kapiten Mege Luka Cerovina je pred utakmicu protiv Splita izjavio da ove godine domaći teren mnogo znači njegovoj ekipi.

„Očekuje nas važna utakmica posle tesnog poraza od Mornara. Protiv Splita igramo na domaćem terenu i uz dobru energiju nadamo se novoj pobedi i nastavku borbe za plej-of“, izjavio je Cerovina.

BONUS VIDEO Atmosfera na Zvezda – Olimpijakos, zvižduci i pesma na srpskom i grčkom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar