Foto: Printscreen Twitter

Doskorašnji košarkaš CSKA iz Moskve Majk Džejms opisao je šta se desilo u situaciji sa trenerom Dimitrisom Itudisom u poslednjih nekoliko meseci.

On se u nekoliko navrata sukobio sa nadređenima u moskovskom klubu, zbog čega ga je Itudis precrtao, uprkos tome što je Džejms bio najbolji strelac CSKA.

PROČITAJTE JOŠ:

Amerikanac se snašao i potpisao za Bruklin, vratio se u NBA i onda objasnio da kao košarkaš nije imao problem sa kumom Željka Obradovića, ali jeste bio lično na „ratnoj nozi“ sa Itudisom.

Dotakao se i svog odlaska iz Olimpije iz Milana u kojoj je bio Etore Mesina kao trener.

„Mesina je preuzeo posao u Milanu, pričali smo telefonom celog leta, a jednog dana mi je samo poslao mejl da treba da pronađem novi klub. On je bio novi trener i to se samo desilo, tako je ‘ishendlovao’ celu situaciju. A sa Itudisom su se desile neke stvari u mom privatnom životu. Stvari nisu išle onako kako sam mislio, niti onako kako bi trebalo da neko se ponaša u takvim okolnostima. Sukobili smo se tu. Nisam sa njim imao košarkaške razmirice, već lične i to se desilo“, rekao je Džejms.

On je zimus bio suspendovan jer je pobesneo na trenera, zato što ga Itudis i klub nisu pustili da ode u Sjedinjene Države na sahranu svog dede.

Ubrzo su se Džejms i CSKA javno izmirili, ali je „zla krv“ ipak ostala i pre tri nedelje je Džejms napustio prestonicu Rusije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar