Foto: Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey)

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa kaže da mu je žao zbog poraza od Golden Stejt Voriorsa, ali je istakao povredu Vila Bartona kao problematičnu.

Denver u poslednje vreme kuburi s povredama jer je pre Bartona iz stroja ispao i Džamal Marej kom je stradalo koleno.

PROČITAJTE JOŠ:

Golden Stejt je u noći između petka i subote pobedio sa 118:97, uz briljantno izdanje Stefa Karija i njegova 32 poena uz osam skokova. Jokić je imao 19 poena i po šest asistencija i skokova.

„Bili su bolji od nas. Bolje su šutirali, prodirali do obruča, imali su otvorene trojke, pogađali su njih i polaganja. Naravno, kad mi šutiramo samo 38 posto, jasno je da je bilo mnogo promašaja, jednostavno su bili bolji“, rekao je Jokić posle meča.

On je pohvalio sistem i lidere Golden Stejta, kao i trenera Stiva Kera. Napomenuo je i da ne odustaju, što im je dodatni kvalitet.

„Džamal nam se povredio na kraju utakmice, Vil Barton na početku. Gubili smo i prošli put kad smo bili ovde. Možda nam ne leže kao ekipa, mislim da igraju stvarnu lepu košarku, Stef Kari je izuzetan, ne forsiraju ništa. Znaju kad da utrče, rade to sa energijom i momentumom i mislim da su samo bili bolji. Drejmond je odigrao sjajno, imao je 19 asistencija. Loša utakmica za nas, povredio se još jedan igrač, a mi ništa nismo pokazali“, rekao je Jokić.

Dodao je da je trenutno van ekipe i Monte Moris, zbog čega je jasan kad kaže: „Samo se nadam da se više niko neće povrediti i da ćemo igrati sa istom grupom igrača koji su se navikli jedni na druge. Džamal, Monte i Vil, svi su dobri pik end rol igrači“, kaže Nikola Jokić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar