Foto: 2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Krilni centar crveno-belih nije bio zadovoljan nakon poraza.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u hali „Aleksandar Nikolić“ od Panatinaikosa rezultatom 75:77 u meču drugog kola Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

Luka Mitrović smatra da su crveno-beli imali veliku priliku da dođu do prve pobede, ali je dobar šut Panatinaikosa bio najzaslužniji za njihovu pobedu.

„Uvek pada poraz teško, pogotovo u našoj hali. Imali smo veliku želju, a imali smo i priliku da rešimo meč u svoju korist. Imali smo i rezultatsku prednost u većem delu meča, par nekih šuteva nisu ušli pred kraj, promašena bacanja. Panatinaikos je pogodio teške šuteve, primakli su se na jedan posed i meč je prevagnuo na njihovu stranu. Vremena za tugovanje nema, još uvek kao ekipa ne znamo da dobijamo neizvesne završnice. Ova pobeda bi nam mnogo značila“, rekao je Mitrović.

NIje mogao da izdvoji jednu stvar koja je bila zaslužna za poraz.

„Teško je tražiti određene detalje, šut nas nije služio, slabo smo šutirali za tri poena, ali i pored tako loših procenata bili smo jako blizu pobede. Trudićemo se da zadržimo dobre stvari, nadam se da će šutevi ući kada to bude bilo potrevnije“, završio je Mitrović.

BONUS VIDEO Poslednjih 6 sekundi i sve reakcije Dejana Radonjića na prvu pobedu u sezoni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar