Bivši trener crveno-belih se zahbalio na podršci.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u hali „Aleksandar Nikolić“ od Panatinaikosa rezultatom 75:77 u meču drugog kola Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

Navijači crveno-belih su pre početka meča dočekali sa ovacijama bivšeg trenera Dejana Radonjića, koji se navijačima zbog toga zahvalio.

„Želim da se zahvalim svima na dočeku u hali, atmosfera je bila sjajna ceo meč, podržavali su Zvezdu i bili jako koretni prema nama“, počeo je Radonjić.

Prokomentarisao je i ovacije „Radonjić Dejan, jedan je Radonjić Dejan“.

„Poseban osećaj i teško ga je opisati.“

U prvoj utakmici u Evroligi su poraženi od Reala, ali sada su uspeli da dođu do prve pobede u novoj sezoni.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

„Protiv Reala smo odigrali jako dobro shodno pripremama i situaciji, patili smo zbog izostanka igrača na Evrobasketu. Malo je igrača u timu od prošle sezone. Pokušavali smo što više da uradimo, mogli smo da slavimo i protiv njih, a onda smo izgubili i od Arisa. U takvom ambijentu, posle nekog dužeg vremena zajedno, došli smo da odigramo dobar meč, takmičarski pravi. Bilo je dosta toga što čini košarku lepom. Jedna lopta, jedna odluka nam je donela pobedu koja nam mnogo znači.“

Prokomentarisao je i hemiju, koja se polako stvara u grčkom timu.

„Vilijams danima bio van treninga, došao posle par sati spavanja, prvi put se nekako osetilo zajedništvo na terenu i stalna vera u pobedu.“

Smatra da će ovaj meč Zvezdi pomoći u narednom toku sezone.

„Zvezda odigrala dobar meč, i protiv Efesa, pogotovo protiv Budućnosti i sigurno da će im značiti sve ovo za kasnije“, završio je Radonjić.

BONUS VIDEO Doček Dejana Radonjića u Pioniru, na utakmici između Crvene zvezde i Panatinaikosa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar