Mirjam Poterbin, Luka Dončić
Mirjam Poterbin, Luka Dončić; Foto: Screenshot Instagram mirjampoterbin

Prljavi veš u porodici Dončić izbacio je na površinu mnoge sumnjive radnje koje su se dešavale prethodnih godina.

Nakon što je Luka Dončić odlučio da tuži rođenu majku Mirjam Poterbin, pojavile su se brojne informacije iz njenog privatnog života.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, sada se smatra da je bitnu ulogu u čitavom skandalu odigrao Boris Požeg.

Boris je poslovni čovek iz Ljubljane koji je stekao svoje ime u svetu nekretnina i u ugostiteljstvu. Bio je u ljubavnoj vezi sa bivšom manekenkom i kozmetičarkom Mirjam, a u košarkaškim krugovima ima nadimak Piksi.

Dončićeva majka je tokom njihove ljubavne veze prenela upravljanje svim poslovnim firmama koje isključivaju plasiraju brend Luke Dončića i tu počinje zaplet.

Ovu informaciju su preneli slovenački i američki mediji, a Požeg je čak vlasnik 40 odsto kompanije LD77 koja nosi Dončićevo ime.

Postao je to prošlog oktobra nedugo nakon što je Slovenija igrala na Olimpijskim igrama i završila kao četvrta.

Kako piše „Žurnal24.si“ krenule su porodične razmirice, pa je počela neugodna podela imovine. Dončić i mama su se posvađali oko imovine, barem je tako tvrdio Mark Stajn, američki novinar, ali se ispostavilo se da je kriv zapravo – Boris Požeg.

Požeg je bio pod istragom ove godine jer je učestvovao u tri velike krađe, a navodno su on i još dvojica oštetili drugu stranu za više od 45.000 evra.

Tužilaštvo ih tereti za krađu dva vozila i skutera, koji je navodno Mirjam dala Luki. Požeg je prošlog meseca sve demantovao.

BONUS VIDEO Luka Dončić: Da brinem šta sve pričaju, ne bih bio ovde

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare