Foto: twitter.com

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Detroit sa 121:116 u senci tuče koju je izazvao Lebron Džejms.

PROČITAJTE JOŠ

Drugi put u karijeri je Lebron Džejms doživeo isključenje, namerno je laktom udario Ajzeu Stjuarta i pogodio ga je u oko, što je donelo opšti haos.

Jurio je okrvavljeni Stjuart Lebrona po terenu, bio je van sebe od besa, ali su igrači oba tima uspeli da spreče da sukob eskalira.

Sam Džejms nije se udostojio da se pojavi pred medijima posle ove utakmice, za razliku od Nikole Jokića koji je nedavno nokautirao Markifa Morisa i odmah došao pred medije da objasni šta se dogodilo, uputivši i izvinjenje uz reči da nije tako trebalo da odreaguje iako je bio isprovociran.

Kralj je propustio priliku da opravda nadimak, nije se ni proslavio za 21 i po minut na terenu. Imao je 10 poena uz pet asistencija, Dejvis je nosio Lejkerse sa 30 poena i 10 skokova, Vestbruk je imao 26 poena, 10 asistencija i devet skokova.

Grant je bio lider Pistonsa sa 36 poena i četiri skoka uz tri asistencije.

Ajzea Stjuart je na terenu proveo 18 i po minuta, to mu je donelo četiri poena uz po skok i asistenciju.

Finiks je iskoristio odsustvo Nikole Jokića da deklasira Denver, koji je vezao četvrti poraz, a dve utakmice propustio je Somborac u ovom nizu.

Sledeći meč igraće se na gostovanju Portlandu, a nije još izvesno da li će Jokić igrati.

Sa druge strane, Nemanja Bjelica nastavio je da ređa pobede sa Voriorsima, s time da je sada imao najskromniju minutažu protiv Reptorsa.

Proveo je nepuna četiri minuta na parketu, promašio četiri šuta iz igre, pogodio jedno bacanje za jedan poen uz skok.

Pul je dominirao sa 33 poena, Vigins je dodao 32, pa nije do izražaja došla loša šuterska noć Karija, koji je ubacio 12 poena uz osam asistencija, šutirajući 2/10 iz igre.

Čikago još čeka na povratak Nikole Vučevića, koji se oporavlja od korone, a Derozan je nosio Bulse do pobede nad Niksima sa 34 poena i 10 skokova, Derozan ga je ispratio sa 31 poenom.

NBA, rezultati

Detroit – Lejkers 116:121

Čikago – Niksi 109:103

Finiks – Denver 126:97

Golden Stejt – Toronto 119:104

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Navijači AZ Alkmara Upali na Zatvoren Meč i Izazvali Prekid

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar