Pejdž van Zant
Pejdž van Zant; Foto: Screenshot Instagram paigevanzant

Pejdž Van Zant, po mnogima najlepša sportistkinja sveta, nekako uvek iznova uspeva da šokira javnosti, čak i nakon što je objavila desetine fotografija na kojima je potpuno gola.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je bila jedna od najpoznatijih UFC takmičarki, a onda je prešla u boks bez rukavica (BKFC). Tamo još uvek nije trijumfovala, ali zarađuje od „Onlyfans“ naloga gde postoji čitav niz golišavih fotografija.

„Kada sam potpisala za BKFC, zarađivala sam više novca po borbi nego u kompletnoj UFC karijeri. Trenutno od golišavih fotki zarađujem mnogo više nego od ugovora i to je ludo. Ne želim da se dovedem u situaciju da izgubim poslovnu šansu zbog toga što imam sajt. Već me gledaju kao seks simbol u svetu i želela sam da od toga i zaradim. Imam svoj vlastiti sajt i kontrolišem šta sve ide tamo. Radila sam teško na svom telu da bih postala to što jesam. Sada to samo delim na sajtu i radim to profesionalno“, rekla je Pejdž nedavno.

Ipak, i na Instagramu zna da postavi provokativne fotografije.

„Danas sam odradila trening rvanja. Nisam se fotkala, ali evo vam umesto toga fotografije na kojima izgledam kao k**va“, poručila je Pejdž koja ima traumatičnu prošlost vezanu za seksualno zlostavljanje.

Ona je 2018. godine otkrila u autobiografiji „“Rise: Surviving the Fight of My Life“ da je sa 15 godina bila silovana.

„Napili su me. Pokušala sam da se odbranim, ali kao da sam bila zakucana za pod. Bila sam svesna, ali mi je telo bilo mrtvo. Znala sam šta se događa, ali nisam mogla ništa da učinim. Nisam mogla da se oduprem, samo sam čekala da se to što pre završi.“

Otkrila je da se to dogodilo na jednoj zabavi kada ju je napala grupa momaka. Nakon toga je trpela i psihičko zlostavljanje jer se pričalo da je pristala na grupni seks. Tako su silovatelji postali junaci, a ona laka devojka. Od tada nije imala želju za životom, pa je uzimala pilule dok ne ostane bez svesti.

Rođena je kao Pejdž Sleten, a ubrzo su je prozvali „Slaton“ što je aludiralo na to da je d****. Od tad je postala van Zant.

„Znala sam pred kućom da pronađem obešene kondome za drvo, kao ukrase za Božić. To zlostavljanje mi je bilo najgore i zbog toga sam se odlučila za knjigu kako bih možda nekom pomogla“, rekla je uz objašnjenje da joj je upravo MMA spasao život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)

BONUS VIDEO Jokićevi drugari o basketu i biranju Nikole za ekipu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar