Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms rekao je da će na leto igrati za tim "Looney tunes", umesto za američki sastav na Olimpijskim igrama.

Lebron će imati više vremena da se odmori pred Igre u Tokiju, jer su Lejkersi ispali u prvoj rundi plej-ofa od Finiks Sansa u šest utakmica.

PROČITAJTE JOŠ:

Njegovo igranje u Tokiju nije izvesno, ali je šalom nagovestio da bi voleo da igra na turniru na kom Amerikanci brane zlato iz Rija.

„Neću igrati na Olimpijskim igrama igraću za ‘Tune Squad’. Moj fokus je da pobedimo ‘Goonsquad’. Nisam imao mnogo sreće sa Finiksom, tako da se okrećem utakmicama na filmu sredinom jula. Odmoriću malo da mi se zglob oporavi, pa se nadam da ćemo se videti svi tamo“, rekao je Džejms posle Finiksa.

„Tune Squad“ je tim crtanih likova iz filma „Svemirski basket“. Reč je o drugom delu filma u kom je devedesetih kao glavna uloga bio Majkl Džordan, a sada je to Džejms.

Film bi trebalo da premijerno bude emitovan sredinom jula ove godine, a pun naziv mu je „Space Jam: A New Legacy“ (Svemirski basket: Novo zaveštanje prim. prev.).

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar