photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Zvezdin najbolji defanzivac samouveren pred duel sa Efesom

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić najavio je duel sa Efesom u prvom kolu Evrolige, a tom prilikom govorio je i o čuvanju Vasilija Micića.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda protiv Efesa igra u petak od 19 sati i 30 minuta, a aktuelni šampion Evrope se pojačao u letnjem prelaznom roku, pa su opremu zadužili Vil Klajburn, Ante Žižić, Ahile Polonara…

„Na otvaranju gostujemo aktuelnom šampionu Evrope. Biće teško, pojačali su se, igraju na domaćem terenu, ali ćemo mi pokušati da odigramo našu najbolju utakmicu i dođemo do pobede“, rekao je Lazić.

Efes će biti oslabljen zbog odsustva Šejna Larkina, pa će veliki teret u organizaciji igre pasti na leđa Vasilija Micića.

„Larkin ne igra. Što se Vase tiče, biće izuzetno teško. Znamo da je on među nekoliko igrača u Evroligi koje ne može jedan igrač da sačuva, već ćemo morati timski da odigramo na njemu, bez potcenjivanja ostalih. Siguran sam da ćemo odigrati onako kako smo vežbali prethodnih nekoliko dana“.

Prema prognozama crveno-beli neće biti u Top 8 fazi, ali sezona je duga, a tek treba da se vidi koliko može novi spoj pod dirigentskom palicom Vladimira Jovanovića.

BONUS VIDEO Navijači Olimpijakosa pevaju Zvezdine pesme

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar