Tuča košarkašica
Foto: Screenshot Twitter/TweenTween3

Američke košarkašice Kortni Vilijams i Kristal Bredford našle su se u centru skandala nakon što je objavljen snimak tuče na ulici.

PROČITAJTE JOŠ...

Snimak je prvobitno nastao u maju 2021. godine, a na njemu se vide Vilijams i Bredford kako učestvuju u razmeni udaraca sa neimenovanim ženama okupljenim oko jednog kamiona brze hrane.

Pored njih, prisutna je bila Kalani Braun, koja je pokušala da smiri situaciju.

Video-zapis tuče prvobitno je objavila Vilijams, ali je, nakon izuzetno burne reakcije javnosti, on obrisan. Ipak, korisnici društvenih mreža su isekli deo koji od tog momenta kruži Tviterom.

Šta je prethodilo sukobu nije poznato, mada je prethodno Vilijams pokušala da opravda postupak objavivši da nisu one započele incident.

Ubrzo, Vilijams je objavila izvinjenje:

„Želim da se izvinim zbog videa koji sam objavila. Ne želim da predstavim sebe ili sopstvenu organizaciju na iole negativan način. Učim svakodnevno, tako da pitam za milost dok rastem. Još jednom, izvinjavam se svima koje je ovo dotaklo, i smatram da je bolje da nastavim dalje“, napisala je ona na Tviteru.

Ubrzo potom oglasila se i ekipa Atlanta Drim, za koju Vilijams i Bredford nastupaju:

„Ovakvo ponašanje je nedopustivo, i ne podudara se sa našim vrednostima kao organizacije. Mi ovo shvatamo veoma ozbiljno, i radimo sa ligom kako bismo sakupili dodatne informacije i doneli odluku o daljim koracima“, navedeno je u saopštenju koje je Atlanta prosledila ESPN-u.

Ipak, izvinjenje nije urodilo plodom s obzirom na to da su čelnici ovog kluba, prema informacijama koje su preneli američki mediji, doneli odluku da otpuste ove dve košarkašice, dok je status Braunove, koja je član turskog Hatajspora. zasad nepoznat.

Bonus video: Veselin Petrović i anegdota sa Svetislavom Pešićem

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare