KOSARKASI PARTIZANA VAKCINISALI SE PROTIV KORONA VIRUSA
Foto: BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/MO)

Prvotimci Partizana i članovi stručnog štaba vakcinisali su se protiv koronavirusa ovog ponedeljka.

Pauzu između utakmica regionalne ABA lige, crno-beli su iskoristili za imunizaciju, pa su primili vakcine u Institutu „dr Milan Jovanović Batut“.

PROČITAJTE JOŠ

Osim što ovim činom rade na imunizaciji ekipe, crno-beli ovim činom žele i da pošalju poziv građanima Srbije da se vakcinišu i na taj način daju svoj doprinos u borbi protiv pandemije virusa koja čitavom svetu zadaje velike probleme već više od godinu dana.

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan,

„Iskoristili smo prvi pogodan trenutak za vakcinaciju igrača i članova stručnog štaba, što smatramo veoma važnim kako za svakoga od njih pojedinačno, tako i pred nastavak sezone. Istovremeno, želimo da ovim činom pozovemo sve naše sugrađane da se vakcinišu i na taj način zaštite sebe i svoju okolinu i pomognu čitavom društvu da što pre pobedimo ovu pandemiju, odnosno vratimo se normalnom životu. Ovom prilikom, želim da se u ime KK Partizan zahvalim Institutu ‘dr Milan Jovanović Batut’ i VD direktorki, dr Verici Jovanović na tome što su nam nebrojeno puta od početka pandemije izašli u susret i pomagali da što lakše prebrodimo sve komplikacije koje nam je pandemija donela. Saradnja koju imamo sa Institutom, ove sezone nam je bila od neprocenjivog značaja“, poručio je Mijailović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare