Foto: Screenshot Instagram maralee nichols

Tristan Tompson, košarkaš Sakremento Kingsa, postao je pravi skandal majstor. Ono što radi na terenu potpuno je palo u senku njegovih priča sa jastuka.

PROČITAJTE JOŠ

Ovog puta se pojavila navodna poruka koju je Tompson poslao Marali Nikols, koja radi kao personalni trener, a ona je tvrdila da joj je Tompson nudio 75.000 dolara da abortira.

Upoznali su se u Kaliforniji, a ona je zatrudnela nakon pet meseci viđanja.

„Znaš kako se osećam i to se neće promeniti, neću se uopšte uključiti. Ako misliš da će ti ta beba doneti novac, varaš se. Znaš da se opraštam nakon ove sezone, tako da ćeš dobijati alimentaciju koju daju očevi koji su nezaposleni, a to je u Teksasu nekoliko stotina dolara“, navodno joj je poručio Tompson.

„Marali mi je rekla da je bila i sa drugim sportistima i naši uslovi su bili jasni, da se viđamo povremeno i imamo samo neobavezan seks“, rekao je Tompson „Dejli Mejlu“.

Njih dvoje su stupili u kontakt preko aplikacije „Snepčet“ i to nije nikakvo iznenađenje. Razlog je što ova aplikacija briše poruke čim se pročitaju, a njoj se predstavio kao „Crni isus“ (korisničko ime mu je blkjesus00).

„Nikada nismo telefonirali, slali mejlove ili poruke jedno drugom, komunicirali smo samo preko snepčeta. Uvek mi je to bio nadimak na snepčetu, a koristili smo ga da sačuvamo privatnost jer snepčet briše poruke čim se pročitaju“, rekao je američki košarkaš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maralee ? (@maraleenichols)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maralee ? (@maraleenichols)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar