Foto: Tanjug/Curtis Compton/Atlanta Journal-Constitution via AP

Košarkaši Milvoki Baksa poraženi su u noći između utorka i srede od Atlanta Hoksa u četvrtom meču finala istoka NBA lige.

Međutim ni velika razlika i 110:88 nije toliko zabrinulo tim iz Viskonsina koliko činjenica da su tokom meča ostali bez glavne zvezde Janisa Adetokumba.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan od najboljih igrača NBA lige povredio je koleno u užasnoj sceni sredinom treće četvrtine kada je probao da izblokira Klinta Kapelu na alej-upu.

Janis je skočio s leđa da zaustavi Kapelu, ali je pri doskoku „zapeo“ za Švajcarčevu desnu nogu i levo koleno mu je samo neprirodno otišlo u stranu.

Grčki igrač je odmah jauknuo u strašnim bolovima, a takvu grimasu zadržao je na licu nekoliko minuta pre nego što je ipak uspeo da ustane i uz pomoć saigrača napusti teren.

Meč je završio sa 14 poena, a sada je teško reći da li je za njega ova sezona završena, mada je davao pozitivne naznake pri odlasku s terena.

Napominjemo, video povrede može da bude uznemirujućeg sadržaja. Podsećamo i da je u ovom meču Bogdan Bogdanović bio drugi najefikasniji na parketu sa 20 poena.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar