Foto: Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda izrazio je zahvalnost prijateljima iz Kine, školama koje već godinama sarađuju sa šampionom Srbije, jer su ih dirnuli pažnjom i brigom u trenucima kada je svet pogođen koronavirusom.

Četiri škole sa kojima je KK Crvena zvezda razvila u prethodnom periodu blisku saradnju, obavestili su klub da u Beograd, šalju više desetina hiljada maski, zaštitnih rukavica, zaštitnih odela.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda ovom prilikom želi javno da izrazi ogromnu zahvalnost svima koji nas nisu zaboravili u ovim trenucima : Školama “Loudi Youqian Sports Co.,Ltd” iz grada Loudija, “BoostEnergy” iz Kunminga, “Universe Sport Skill Center”iz grada Šenžen.

Sa svim školama KK Crvena zvezda ima potpisane protokole o saradnji u okviru kojih je uniorski pogon dva puta već gostovao u Kini u maju i septembru 2019. godine i izazvao veliku pažnju tamošnje javnosti i ljubitelja košarke.

Prijateljstvo; Foto: KKCZ

Takođe, osim gostovanja juniora, veliki broj dece i trenera dolazio je iz Kine u Beograd na treninge, obuku i školovanje, takođe i letnje kampove KK Crvena zvezda, a kruna ove saradnje u narednom periodu bio bi odlazak seniorskog tima KK Crvena zvezda i još jače veze kluba sa kineskim prijateljima!

KK Crvena zvezda još jednom izražava ogromnu zahvalnost na pažnji, brizi i pomoći prijatelja iz Kine, i raduje se novim zajedničkim projektima i utakmicama kada prođe opasnost od epidemije virusa COVID – 19.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram