Foto: Marko Djokovic/STARSPORT
Foto: Marko Djokovic/STARSPORT

Kevin Panter je tokom leta stigao u Partizan kao najveće pojačanje, a pravi ispiti se tek nalaze pred crno-belima.

Panter i ekipa su minulog vikenda igrali turnir u Atini, na kom su zauzeli četvrto mesto, pošto su izgubili i od Panatinaikosa u polufinalu i od Ulma u borbi za treće mesto.

PROČITAJTE JOŠ:

U meču protiv nemačke ekipe Panter nije nastupio, a razlog tome bio je odmor koji je dobio u dogovoru sa Željkom Obradovićem.

U izjavi za grčke medije, Partizanov bek izneo je utiske o novom klubu, ali i o tome kako se oseća pred početak nove sezone.

„Osećam se odlično u ovoj ekipi. Imali smo seriju dobrih pripremnih utakmica i spremni smo za sezonu koja počinje narednog ponedeljka. Dužnost nam je da pobedimo u što više mečeva. Sjajan smo tim koji ima obavezu da bude lider i zato naporno radimo“, rekao je Panter.

Pored toga, osvrnuo se i na rad sa Obradovićem, ali i ovogodišnji Evrokup.

„Veliki je podsticaj igrati za trenera kao što je Željko Obradović. Ove sezone ćemo igrati Evrokup, ali cilj je da već naredne budemo u Evroligi. Svima nam je to fokus. Što se tiče Obradovića, većinu stvari sam očekivao. Navikao sam da radim sa srpskim trenerima koji imaju svoje karakteristike. Uostalom, postao sam Srbin jer su mi dali pasoš“, uz osmeh je dodao Panter.

BONUS VIDEO Emotivni Novica Veličković šest puta prekidao govor zbog suza

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar