Foto: Tanjug/AP

Stef Kari, zvezda Golden Stejt Voriorsa uporedio je na zanimljiv način sebe sa saigračem iz ekipe, Džejmsom Vajzmenom, tvrdeći da on nije ni bio u NBA u Džejmsovim godinama.

Vajzmen je na prošlogodišnjem draftu bio drugi pik i birali su ga Voriorsi, ali se neki drugi momci poput Lamela Bola do sada bolje snašli u ligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Vajzmen je povremeno na meti kritika zbog fizičke spreme.

On je u ponedeljak na utorak ubacio 12 poena iz osam šuteva u pobedi Voriorsa nad Čikago Bulsima 116:102, dok je Kari bio efikasniji sa 32 poena.

Dobio je posle meča pitanje o onome što Vajzmen radi u NBA, kao i šta je Kari radio kad je imao 19 godina. Tek što je izgubio od Merilenda na NCAA turniru…

„Ja sam tražio žurke po bratstvima na Dejvidsonu. Tek smo izgubili od Bafala… izvinite, od Merilenda u Bafalu. To je bilo 2007. i radio sam mnogo različitih stvari. Ovo je za njega velika odgovornost i početak duge karijere. Samo mora da prigrabi proces i ono šta znači etablirati sebe kao NBA igrača“, rekao je Kari.

Malo je verovatno da igrač u kakvog se razvio kasnije Stef Kari, ulazi u profil nekog ko je tražio žurke po koledžu, tim pre što je postao i dvostruki MVP i trostruki NBA šampion.

Time je pokušao da skine teret sa leđa mladog igrača, kakav je zbog visine mesta na draftu, od starta stavljen na leđa velikog potencijala Vajzmena.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar