Fakundo Kampaco Denver Nagets
Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski)

Fakundo Kampaco govorio je o dolasku u Denver Nagetse i objasnio da je upoznao Nikolu Jokića i pre dolaska u NBA ligu.

PROČITAJE JOŠ

Kampaco je postao sve standardniji i deluje da se potpuno navikao na američki stil košarke, a nakon povrede Monte Morisa je morao da preuzme teret organizacije igre.

Upravo zbog toga se očekuje da bude među najbitnijih faktorima za Denver protiv Bruklin Netsa (nedelja, 04.00) koji se igra u Primetime terminu u okviru NBA Saturdays and Sundays, koji predstavlja NBA2K21.

Kasnije tog dana će na teren izaći i Njujork Niksi i Los Anđeles Klipersi (21.30).

Argentinski „ruki“ je sa 30 godina stigao u SAD, a objasnio je kako su ga prihvatili.

„Čekao sam toliko dugo da dođe ovaj dan da je teško poverovati. Nisam imao vreme da razmišljam i odmah sam shvatio gde sam. Završio sam sezonu sa Realom i odmah je došla nova sezona, adaptacije, treninzi… Sve se desilo tako brzo, trudio sam se da se prilagodim što je brže moguće, da budem fokusiran i što je najvažnije da uživam“, rekao je Argentinac.

Objasnio je da je samo jednog igrača znao od ranije.

„Ono što me je privuklo ovom timu na prvom mestu što je veoma sličan drugim internacionalnim klubovima sa mnogo stranih igrača. Ranije sam igrao protiv jednog od njih, igrao sam protiv Jokića tokom Svetskog prvenstva u Kini. Prijem je bio fantastičan u Denveru, ne samo od igrača nego i od svih ostalih.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar