Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Rade Bogdanović, bivši reprezentativac naše zemlje, oštro je osudio sve što se dešava u srpskom fudbalu i posebnom rečju "počastio" one koji vode domaće prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ

I dok se u srpskom fudbalu ređaju skandali, a Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, najavljuje „hapšenje fudbalske bande„, Bogdanović je izneo i svoje viđenje čitave situacije.

„Iskreno, meni ovo sve izgleda jako tužno. Kao građanin Srbije i kao bivši fudbaler, osećam se jako tužno. Jedna od najtužnijih i najružnijih liga na zemaljskoj kugli“, brutalno iskreno je istakao nekadašnji reprezentativac gostujući u emsiji na „RTS“.

Bio je oštar prema ljudima u domaćem prvenstvu.

„Toliko su se osilile te bitange, te…“, zagrmeo je Bogdanović, a voditeljka ga je prekinula uz reči „To nisu lepi izrazi“.

Zastao je na trenutak, a onda nastavio.

„Zašto da ne pričamo, izvinjavam se svima koji su čuli za reč bitanga, ali drugačije nazvati ljude koji učestvuju u ovom sramnom prvenstvu je blaga reč. Ne može da se desi ništa bolje ukoliko se ne umeša izvršna i zakonodavna vlast“, dovršio je Bogdanović, koji je u karijeri nastupao za Željezničar iz Sarajeva, Pohang, Junajted Ičihara, Atletiko Madrid, Verder, Bredu Arminiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar