Ivana Macanović Kristijano Ronaldo
Foto: Screenshot Instagram ivana_macanovic

Kristijana Ronalda na Instagramu prati više od 282 miliona ljudi, ali je on odlučio da zaprati samo 470 osoba. Jedna od njih je i atletičarka iz Banja Luke Ivana Macanović.

Ova devojka osim atletske karijere, radi i kao fitnes instruktor, a avgusta 2020. godine ju je zaprosio Nikola Šoć, momak koji je u Srbiji stekao slavu učešćem u rijaliti programu „Survivor“.

PROČITAJTE JOŠ

Jedna je od talentovanijih atletičarki zemlje, a nastupa za AK Banja Luka, takmičila se u disciplinama 60, 100, 200 i 400 metara.

Ona je jednom prilikom govorila i kako je Ronaldo uopšte našao.

„Na jednom takmičenju u Zagrebu sam upoznala puno atletičara, a jedan od njih je bio Asafa Pauel, s kojim smo se svi na stazi družili i slikali. Ja sam sliku stavila na Instagram, a Asafa je, pretpostavljam, Ronaldov prijatelj, koji je verojatno rekao Ronaldu za mene. Moguće je da sam se svidela Asafi, pa je tako sve i počelo“, nasmejala se Ivana dok je pričala za „Avaz“.

Ona nije odmah primetila zahtev Ronalda da je prati, a onda je odjednom dobila mnogo pratilaca i notifikacija. Ističe i da se kontakt sa Ronaldom brzo završio.

„Naravno, bila sam iznenađena jer nisam mogla shvatiti zašto baš ja od toliko devojaka na planetu. Jasno sam stavila do znanja još tad da imam momka i to je čitava priča“, nasmejala se Ivana.

Ronaldo je ovu devojku zapratio još 2016. godine, a tada je njena popularnost preko noći porasla i danas je prati 121.000 ljudi na ovoj društvenoj mreži.

Ivana se takmiči za reprezentaciju BiH u disciplinama 100 i 200 metara.

Ronaldo iz Srbije prati još samo jednu osobu, a to je – Novak Đoković. Podsetimo, oni su prošle godine zajedno odradili i jedan trening, a snimci vežbi su brzo postali hit na internetu.

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare