Vladimir Jovanović: Foto: Starsport

Sve karte su otvorene protiv grčkog kluba u Evroligi

Trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović pričao je o Panatinaikosu sa kojim se crveno-beli sastaju u četvrtak od 19 sati u okviru drugog kola Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezdi je ovo prva utakmica ove sezone pred domaćim navijačima u Evroligi, dok Panatinaikos želi da prekine seriju poraza.

„Ono što interesuje sve je da li ćemo imati nekog igrača više na raspolaganju. Sutra ćemo to znati. Nadam se da će bar jedan od trojice koji nisu igrali biti u mogućnosti da nam pomogne. Mi se spremamo maksimalno koliko smo imali vremena za oporavak, trening i sastanak. Znamo ekipu Panatinaikosa, znamo šta igraju, to je skup odličnih igrača, ali imaju probleme sa povredam akao i mi. U seriji su od dva poraza, međutim to može da ide i njima na ruku kako bi to prekinuli. Daćemo sve od sebe pred našom publikom da odigramo sa vleikom energijom i da pružimo maksimum“, rekao je Jovanović.

Još jednom je pozvao navijače da ispune Pionir do poslednjeg mesta.

„Mislim da će to biti za celu ekipu, za sve igrače, pogotovo ove mlađe. Pozivam navijače da ispune Pionir do poslednjeg mesta“.

U narednom periodu Zvezdu očekuje veoma napet raspored, pa je bitno da što više igrača bude u dobroj formi.

NE PROPUSTITE:

„Ono što sledi je naporan ritam za sve ekipe. Dešavaće se povrede, neke stvari taktičke prirode, gde će biti potrebno da se igra sa drugačijim tipom igrača. Mi sad imamo popunjenu poziciju pod košem. Dobili smo još jednog igrača tu (Raduljicu), koristili smo ga kako smo mislili da je potrebno za tu utakmicu (protiv budućnosti), tako ćemo da nastavimo i ubuduće. Sutra je nova utakmica, novi izbor, nova taktika“.

Pričao je i o Dejanu Radonjiću, koji je prošle sezone vodio Zvezdu do tri trofeja.

„On poznaje većinu igrača, zna sistem, poznaje i mene. Mi znamo isto njega, nema skrivalica. On je najtrofejniji trener Zvezde i biće čast igrati protiv njega“.

Kratko se osvrnuo i na navode španskih medija da Zvezda u svojim redoavima želi da vidi Luku Vildozu.

„Svašta se piše. Kada bi svaki put čovek nešto komentarisao ili demantovao, izgubio bi energiju. Sutra imamo veoma važnu utakmicu, danas poslednji trening. Tako da, ne bih zaista komentarisao navode“, rekao je Jovanović.

BONUS VIDEO Navijanje na Zvezda – Budućnost, mesta prazna zbog kazne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar