Foto: ABa liga

"Sigurno da je Partizan veliki protivnik i da će ovo biti dobra utakmica", rekao je trener košarkaša Cibone Vladimir Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ

Cibona u petak od 19 sati u Zagrebu dočekuje beogradske crno-bele u četvrtom kolu regionalne ABA lige, a oba tima u regionalni klasik ulaze sa tri trijumfa.

“Sigurno da je Partizan veliki protivnik i da će ovo biti dobra utakmica, mi smo jedine neporažene ekipe u dosadašnjem delu takmičenja što utakmici dodaje još jednu posebnu draž. Svesni smo njihovih kvaliteta i snage, znamo da su oni ekipa koja je složena za najviše ciljeve. Mi smo radili kao i do sada maksimalno koliko znamo i možemo. Odigraćemo hrabro i jako, da pokažemo sav talenat i kvalitet koji imamo i nadamo se da ćemo nakon utakmice biti zadovoljni“, rekao je Jovanović za klupski sajt.

Košarkaš Amar Gegić očekuje jako tešku utakmicu.

„Moramo održati koncentraciju na nivou svih 40 minuta i ispoštovati dogovore iz svlačionice, kao i da odigramo sa puno kontakta. Nadamo se da će biti što više publike koja će nam svakako olakšati svojom podrškom i koja će pokušati da nas pogurati ka pobedi”, rekao je Gegić.

BONUS VIDEO Željko Obradović o svom kumu Dušanu Ivkoviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar