Vladimir Jovanović; Foto: ABA/Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da veruje da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv FMP pokazati kvalitet koji je prikazivala veći deo sezone.

„Mi smo definitivno u nešto slabijem ritmu, rekao bih da smo poslednju utakmicu odigrali jako dobro protiv veoma kvalitetnog protivnika koga nismo mogli svojom odbranom da sačuvamo svih 40 minuta. Očekuje nas jako zahtevna utakmica, verujem da ćemo izaći veoma motivisani i pokazati kvalitet koji smo prikazivali u većem delu prvenstva“, rekao je Jovanović za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ...

Košarkaši Mege sutra dočekuju ekipu FMP-a, u utakmici 25. kola ABA lige.

„Igramo protiv ekipe koja je pretrpela dosta promena u toku sezone, što se tiče igračkog i trenerskog kadra. Normalno je da je ekipa reagovala kada su se te promene dešavale i pravila dobre rezultate. Imali su jaku dobru košgetersku utakmicu protiv Mornara, ali i blagi pad forme protiv Borca i Partizana“, rekao je Jovanović.

„Očekujemo jako motivisanu ekipu, iako je utakmica bez nekog rezultatskog značaja, sigurno je da će biti jako motivisani da posle nešto slabije partije, dodju i pokažu svoje pravo lice pošto imaju kvalitet za to“, dodao je on.

Posle 24 odigrana kola ABA lige, Mega ima skor od 14 pobeda i deset poraza, a FMP ima devet pobeda i 15 poraza.

Kapiten Mege Milenko Tepić rekao je da se FMP nalazi u „dobrom momentu“ i da očekuje tešku utakmicu.

„FMP praktično dolazi iz velike pobede nad ekipom Mornara kojom su praktično izbegli baraž za opstanak u ABA ligi. Imali su posle toga meč sa Partizanom koji su izgubili, ali generalno se nalaze u dobrom momentu, rasterećeni su i sigurno je da nas očekuje veoma teška utakmice“, rekao je Tepić.

S druge strane, kako je podsetio, njegov tim je porazima u poslednjih nekoliko kola i definitivno izgubio šanse za plej-of.

„Nije ni lako ni prijatno kada gubite utakmice, pogotovo u nizu. Imamo obavezu prema sebi i prema onome što smo uradili tokom cele sezone, da odigramo dobru utakmicu i da se izborimo za pobedu na poslednjem meču na našem terenu ove sezone u ABA ligi“, rekao je Tepić.

„Verujem da nas očekuje zanimljiva i fizički zahtevna utakmica i da ćemo pronaći način da odigramo dovoljno dobro da na kraju ostvarimo pobedu“, istakao je on.

Utakmica Mega – FMP se igra u nedelju u podne u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar