Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Denver Nagetsi i Los Anđeles Lejkersi u noći između utorka i srede (03 sata) igraju treći meč finala plej-ofa Zapadne konferencije i taj duel bićete u prilici da pratite iz minuta u minut uz Nova.rs.

Nije prvi put na jutrenje, već treći sa Nikolom Jokićem računajući samo finale Zapada. Ovdašnji ljubitelji košarke dočekaće još jedno svitanje uz NBA i opravdano pospani otići na posao.

Malo je nedostajalo da bude 1-1 u borbi za veliko finale, ovako Lejkersi vode 2-0 i čeka se prava reakcija Nagetsa.

PROČITAJTE JOŠ

Serija još nije gotova, barem je na polovini, a „Džoker“ i saigrači sigurno mogu više protiv Lebrona Džejmsa, Entonija Dejvisa i družine namerene da osvoji šampionsko prstenje.

Namerena je i da na bilo koji način izbaci iz ritma i igre srpskog asa, od koga najviše i zavisti igra „grumenja“.

Provokacije i neprimereni gestovi, prevashodno centra Lejkersa Dvajta Hauarda, za sada su dali rezultat, pored neospornog kvaliteta koji je na strani „jezeraša“.

“Kad god zakoračim na parket, hoću da zna da sam tu. A, kako smo u istom hotelu, možda ga nađem i ispred sobe, i stavim mu do znanja da ću do kraja ove serije biti tu”, poručio je Hauard Jokiću.

PROČITAJTE JOŠ Amerikanci oduševljeni: Jokić igra košarku kao vaterpolo

Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Prva zvezda Denvera ne naseda na prljave trikove, ali je svesna da moraju bolje.

„Autsajderi smo, moramo da se borimo, to nam je jedina šansa. Mogli smo samo da se predamo, ali nismo želeli da odustanemo. Da bismo pobedili, Lebron i Dejvis ne smeju da se osećaju komforno“, rekao je, između ostalog, Jokić posle drugog meča.

Neka tako i bude, asovi Lejkersa neka se ne osećaju kao da mogu šta god požele na terenu, a Nagetsi neka se bore za prvu pobedu u finalu Zapada.

Budite uz Nova.rs od tri sata posle ponoći i zajedno sa nama pratite još jedan NBA spektakl.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare