FOTO: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

U tradicionalnom glasanju pred početak NBA sezone generalni menadžeri timova izabrali su potencijalnu najbolju petorku NBA lige naredne godine, a u njoj se našao i Nikola Jokić.

Jokić je dobio 63 odsto glasova, čime je bio izjednačen sa Džejmson Hardenom i Janisom Adetokumbom. Najviše glasova imao je Kevin Durent (67%), dok je peti član petorke Stef Kari sa 57 odsto glasova.

PROČITAJTE JOŠ:

Partije koje pruža srpski as u najjačoj ligi sveta neretko ostavljaju ljude iz sveta košarke zadivljenim. Generalni menadžer Golden Stejt Voriorsa, Bob Mejer, je i sam izjavio da je uživanje gledati aktuelnog MVP-a lige.

„Ne bi trebalo da govorim o igračima drugih timova, ali zadovoljstvo je gledati Jokića“, izjavio je Mejers za klupsku televiziju.

Ova izjava bi mogla da bude problematična, s obzirom da pravila NBA lige nalažu da je članovima uprave jedne ekipe zabranjeno da daju mišljenje o košarkašima rivalskih franšiza.

Ipak, ovde kazna možda bude i izbegnuta, s obzirom da Mejer ni na koji način nije povezivao Jokića i Golden Stejt, već je samo dao iskreno mišljenje.

Jokićev ugovor sa Denverom ističe 2023. godine, a selidba u bilo koji drugi NBA tim trenutno je nezamisliva.

Podsetimo, za Voriorse trenutno nastupa Nemanja Bjelica, dok je Dejan Milojević jedan od članova stručnog štaba i pomoćnika glavnog trenera Stiva Kera.

BONUS VIDEO Tucak: Radio bih u Srbiji, nemam problem s tim

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar