Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Košarkaši Denver Nagetsa u noći između nedelje i ponedeljka u tri časa ujutro po našem vremenu igraju meč broj četiri u četvrtfinalnoj plej-of seriji na Zapadu sa ekipom Juta Džeza.

Posle startne pobede, Denver je ubeležio dva poraza, od kojih je ovaj drugi bio posebno bolan (124:87).

PROČITAJTE JOŠ:

Nikola Jokić i drugovi sada nemaju kud, vreme je da nešto promene u igri i pokušaju da izjednače, jer bi novi „brejk“ za Džezere bio ogroman korak ka plasmanu u polufinale.

PROČITAJTE JOŠ: Jokić i Marej ne mogu sami: Kako je Denver postao Sakramento

Jedno od osnovnih pitanja koje postavljaju u američkim, ali i evropskim, posebno francuskim medijima, jeste kakao zaustaviti raspoloženog Rudija Gobera?

U „L’Ekipu“ su ga prizvali „Gobzilom“, ali Jokić je, u razgovoru sa američkim novinarima jasno stavio do znanja da ni on a ni Denver nisu rekli poslednju reč:

„Upamtite, nije još gotovo…“, rekao je Jokić posle trećeg meča.

Analizirao je Nikola uzroke moguće slabije igre, ali kaže da nije previše uznemiren.

„Energija je bila tu i ne bih rekao da je to bio problem. Čini se da smo bili malo bezglavi, nismo znali šta u stvari radimo“, priznao je srpski centar.

Ne misli da je Gober bio toliko dobar koliko je bio problem što je on sam promašivao.

„Da budem iskren mislim da je stvar u tome što sam dosta promašivao. Pozicije iz kojih sam šutirao su takve da neću imati problem sa spavanjem zbog toga, jer su bile dobre. Stvar je u tome da sam promašivao. Gober je sjajan igrač, tu nema spora, ali ja sam promašivao“, kaže Nikola.

Jasno je da će Meloun morati da nađe način da trgne igrače, koji su i prošle godine protiv San Antonija gubili sa 1-2 u seriji, pa su napravili preokret.

„Ima mnogo utakmica, ono što moramo jeste da igramo disciplinovanije i koncentrisanije. Da imamo više skokova, ukradenih lopti, pogođenih šuteva“, zaključio je Jokić.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar