Foto: youtube.com

Nikola Jokić progovorio je o potencijalnom nastupu za Srbiju na olimpijskim kvalifikacijama i Olimpijskim igrama.

PROČITAJTE JOŠ

Postavljeno mu je pitanje o rekapitulaciji sezone, uz pitanje da li će nastupiti za Srbiju u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

„Ne znam, tek sam završio ovu sezonu i ne znam još. Momci su sjajni, tu je bila energija, mladih igrača, igrača koji ne igraju. Profesionalni su. Rade svakog dana, trude se da budu bolji, svu se trude da naprave skok u organizaciji. Zadovoljan sam majndsetom igrača, sve je bolji“, naveo je Jokić.

Inače, počelo je već u nedelju okupljanje reprezentativaca Srbije. Iz Istanbula je stigao Igor Kokoškov, iz Majamija Nemanja Bjelica, dok je Miroslav Raduljica doputovao iz Kine. Tu su bili i Nemanja Nedović, Aleksa Avramović, Dalibor Ilić, dok su ih u Srbiji dočekali Ognjen Jaramaz i Stefan Jović.

Reprezentacija Srbije će trenitrati u Beogradu do srede, 16. juna kada će biti organizovana i zvanična konferencija za medije na kojoj će selektor Kokoškov izneti očekivanja pred „Akropolis kup“ i finalni deo priprema pred Olimpijski kvalifikacioni turnir. Pred borbe za odlazak na Olimpijske igre, tim Srbije će na „Akropolis kupu“ odmreriti snage sa reprezentacijama Portorika (18.06.), Meksika (19.06.) i Grčke (20.06.).

Dan kasnije, „Orlovi“ se vraćaju u Beograd gde će poslednju proveru pred Olimpijski kvalifikacioni turnir imati u sredu, 23. juna protiv selekcije Meksika.

Jokić je završio napornu sezonu sa 0-4 protiv Finiksa, uz isključenje.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare