Foto: Starsport

Pavićević oduševio izjavama.

Košarkaši Mornara pružili su solidan otpor Crvenoj zvezdi u 10. kolu ABA lige, ali su na kraju doživeli poraz rezultatom 93:77.

Trener ekipe iz Bara Mihailo Pavićević čestitao je Dušku Ivanoviću na sjajnom nizu od dolaska u Zvezdu koji sada iznosi devet pobeda.

„Duško se u sreću nikad ne uzda, ali hteo bih da mu poželim sreću. Najveće je pojačanje Zvezde ove sezone, znamo se iz igračkih dana, rođeni je pobednik i taj mentalitet preneo je na ekipu. Mislim da nije zabeleženo u skorije vreme da je neko od ekipe koja je bila u žestokom problemu napravio ovakvu seriju uz način na koji igraju, to je impozantno. O trenerima najbolje govore rezultati“.

PROČITAJTE JOŠ

On se posle osvrnuo i na probleme svoje ekipe.

„Pokušavao sam na brata da utičem i pre, da prikoči, nismo klub koji može da se juri sa Partizanom, Zvezdom, Budućnosti… Okrenuli smo strategiju, tražimo i pravimo mlade igrače. Igramo sa dva rukija, hteli smo sa tri, tom trećem je baba dobila temperaturu i evo do sada nije pala“, nasmejao je novinare Pavićević.

Pavićević je potom objasnio i kako klub funkcioniše,

„Meni je lako, iznad sebe nemam nikog do mog brata, ovo je naš klub, mi smo jedini klub sa takvom strukturom u Evropi. I to uvek pričamo igračima kad dolaze, i prošle sezone na 0-6 svaki trener bi dobio otkaz“.

Potom je govorio i o najboljem igraču Raselu.

„Malog Rasela smo našli na koledžu, tamo je pogađao 13p u proseku, rekao sam mu da ne volim te šuteve koje je šutirao na treningu. Gledao me je, u smislu da li sam lud. Rekao sam mu da hoćemo da šutira metar dalje“.

Za njega postoji veliko interesovanje.

„Imali smo osam ponuda za Rasela koje su do mene došle, iz Kine, Rusije, čim obezbedimo opstanak biće priče o tome“.

Potom je pohvalio i atmosferu sa derbija u Evroligi.

„Atmosfera u Areni, ceo događaj, publika, igrači, treneri, utakmica odlučeno poslednjim sutem, za ponos i pamćenje. Evroliga se ponosi i objavljuje snimke i kaže da ima to samo u Evropi, ja kažem da ima samo u Beogradu“.

BONUS VIDEO Trojka Nedovića za pobedu u derbiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar