Foto: NBA 2K League

NBA 2K Liga objavila je ove srede da će četvrti godišnji draft za NBA 2K ligu biti održan virtuelno u nedelju 13. marta jedan čas posle ponoći po našem vremenu i uživo prenošen preko Tvič i Jutjub kanala lige.

Svih 23 timova NBA 2K lige kompletiraće spisak od šest osoba tokom drafta od četiri kruga. Lejkers Gejming će dobiti prvog sveukupnog pika, Pejsers Gejming će dobiti drugog pika na draftu, a Džen Dži Tigers iz Šangaja trećeplasiranog. Ukupno se takmičilo 76 igrača u sezoni 2020, a ostala su na raspolaganju 62 mesta.

PROČITAJTE JOŠ

Do 100 potencijalnih kandidata i odabrani tim „soba za ratovanje“ pridružiće se prenosu drafta putem direktnih pregleda sa njihovih lokacija širom sveta, a predsednik NBA 2K lige Brendan Donahju objaviće odabrane. Emisija će takođe sadržati razne mogućnosti gledanja kroz Tvičov Komandni centar, isečke iz originalnih serija sadržaja NBA 2K lige „Draft Hopefuls“ i „NBA 2KL: Drive to Draft“, i goste iznenađenja iz 2K zajednice i šire, koji će objavljivati pikove i obezbeđivati komentar.

Draft izbor 2021. godine sastojaće se od više od 250 igrača. Pored nezadržanih igrača iz prošle sezone, draft pul uključuje i igrače koji su stekli pravo na kvalifikacije kroz „NBA 2K League Draft Prospect Series“, međunarodne kvalifikacione događaje u poslednje dve vansezone i „NBA 2K League Women in Gaming initiative“, ili su identifikavani od NBA 2K lige i njenih timova kao igrači sa visokim učinkom u 2K zajednici. Kompletan draft pul biće objavljen u narednim nedeljama.

„Noć održavanja drafta noć je jedna od najuzbudljivijih noći u kalendaru NBA 2K lige i predstavlja vrhunac ostvarenja snova za najbolje igrače NBA 2K sveta. Izlazimo iz sezone transformacija u kojoj je prvi sveukupni pik JBM odigrao ključnu ulogu u Vizards Distrikt Gejming osvajajući šampionat, i radujemo se proslavi više od 250 elitnih muškaraca i žena koji su stekli pravo na jednakost na izboru u noći sa slavnim gostima i zanimljivim pričama ‘iza kulisa'“, rekao je Doanhju.

Za više informacija, fanovi mogu da prate NBA 2K Ligu na Tviteru (NBA2KLeague), Instagramu (nba2kleague), Fejsbuku (NBA 2K League), TikToku (nba2kleague), Tviču (NBA2KLeague) i Jutjubu (NBA 2K League) i posete sajt NBA2KLeague.com.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar