Selektor Italije Đanmarko Poceko imao je šou za vreme i posle meča sa Srbijom, a igrače je za pobedu častio davanjem svoje platne kartice.

Košarkaši Italije su eliminisali Srbiju sa Evrobasketa u osmini finala i to su znali da proslave.

Foto: Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Poceko je bio isključen u 26. minutu, posle je pravio šou… Pozdravio je svakog utučenog igrača Srbije, skočio Janisu Adetokumbu u naručje i – dao igračima karticu.

Rešio je temperamentni Italijan da časti svoje izabranike za veliki uspeh i plasman u četvrtfinale, rekao je da mogu da potroše koliko god žele.

Dan kasnije, Nova.rs je bila na treningu Italije i junak Marko Spisu, uz osmeh nam je otkrio koliko su potrošili.

„Otišli smo na večeru, nije bilo toliko loše – samo 700 evra. Za dvanaest ljudi je to dobro, uzeli smo samo pileća krilca i vodu“, poručio je uz osmeh Spisu srpskim izveštačima u Berlinu.

Posle partije karijere od 22 poena i čudesnog trijumfa, šutirao je na koš zajedno sa Ahileom Polonarom. Uspeo je da ga pogodi čak i nogom, deluje da bi i protiv Srbije to mogao kako ga je služio šut.

„I dalje smo u neverici šta smo uradili, bilo je to sjajno veče za nas. Sada moramo da prikupimo energiju, jer imamo važnu utakmicu u sredu (17.15) protiv Francuske. Srećno smo zbog pobede i želimo da nastavimo da sanjamo“, poručio je Spisu.

Na snimku u vrhu teksta možete videti kako pogađa koš nogom, oduševio se što smo snimili taj trenutak.

„Snimili ste to? Okačite na društvene mreže pa ću videti… Mogu da postignem i grudima (smeh). Bio sam fudbaler, znam da šutnem loptu, igrao sam napadača“, dodao je 27-godišnji plejmejker Venecije.

BONUS VIDEO Srbija od +14 do šokantne eliminacije od Italije na Evrobasketu 2022

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare