Igor Kokoškov, Košarkaška reprez
Foto: KSS

U sredu od 20 časova košarkaši Srbije protiv Meksika imaju poslednju proveru pred kvalikacioni turnir za Olimpijske igre (29. jun - 4. jul), a selektor Igor Kokoškov najavio je priključivanje ostalih reprezentativaca.

PROČITAJTE JOŠ

„Orlove“ će sa tribina dvorane „Aleksandar Nikolić“ bodriti i navijači, a moći će da prisustvuje tek nekoliko hiljada navijača. Naime, tek 30 odsto od maksimalnog kapaciteta dvorane (ukupan kapacitet 8.000 mesta) je pušteno u prodaju.

Košarkaši Srbije su uspešno završili takmičenje na „Akropolis kupu“ u Atini, jer su tamo savladali Portoriko, Meksiko i Grčku u samo tri dana.

„Posle turnira u Atini, ostala nam je još jedna provera pred ulazak u balon i odlučujuće borbe za Olimpijske igre. Imaćemo nakon toga još pet dana za trening i konačno usvajanje svega onoga što želimo da igramo. Priključiće nam se još nekoliko igrača, Micić, Kalinić, Teodosić… Oni su radili u Beogradu, a danas će imati prvi trening sa ekipom. Vreme nam ne ide na ruku, ali iz dana u dan se adaptiramo i trudimo da ostvarimo cilj, a to je plasman u Tokio. Biće nam drago i da malo osetimo publiku, iako u smanjenom kapacitetu. Mislim da će nam prijati da čujemo aplauze sa tribina i podršku reprezentaciji“, rekao je Kokoškov.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar