Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Igokea je srušila Partizan u derbiju petog kola ABA lige, a trener Dragan Bajić ostavio je svoju ekipu na cedilu već posle 91 sekunde.

Burno je reagovao strateg kluba iz Laktaša, pa ga je sudija poslao na „hlađenje“ pre nego što je uopšte uspeo da se zagreje.

Na njegovu sreću, Igokea je produžila agoniju Partizana (90:84), potvrdivši da nije Vlado Šćepanović koji je smenjen, glavni problem koji mori giganta iz Humske.

PROČITAJTE JOŠ

Bajić je posle meča i trijumfa svog tima otkrio šta se zapravo dogodilo.

„Ono što moram da kažem, desilo se slučajno na utakmici protiv Partizana. To mi je druga ili treća tehnička u karijeri. Želim da upoznam javnost da ništa ružno, ni vulgarno nisam rekao sudiji Jurasu. Imao sam prigovor. Pogrešio sam što sam ušao u teren, izvinjavam se svima, sudijama i mom timu što sam tako rano napustio utakmicu“, pokajao se Bajić zbog rekordnog isključenja.

Očekivano, osvrnuo se i na podvig svog tima, koji je obezglavljen srušio Partizan.

„Momci su stvarno izginuli, želim da im čestitam jer su pokazali strašan karakter. Ogroman teret su izneli u poslednjih 15 dana. Tri noći momci nisu spavali, imali smo jedan dan za pripremu za Partizan i moram da naglasim da je ogroman posao u pripremi odradio stručni štab. Sa ovim igračima se ne plašim da igram protiv bilo koga. Vodili smo ceo meč protiv Partizana i zasluženo pobedili pet puta skuplji tim od nas“, rekao je Dragan Bajić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar